onsdag 15. april 2009

L.A og Las Vegas

Sveinung prover seg paa Black Jack



Quinlan viser frem alle paaskeeggene sine


Eldrid lagde nydelige "norske"frokoster til oss!


Marilyn Monroe paa hollywood Blvd.


Quinlan spiller tromme mens han synger, underholdene fireaaring!


Stirrekonkuranse? Buck og Ciaran


Fin middag i vegas, gatis flaske vin ja takk!

Romantisk solnedgang paa Venice

Skating i bakgaarden i Topanga, Sveinungog gutta

Synnove prover lykken i vegas. Det var ikke saa mye aa hente..

Mye venting paa hotell i NY, men gratis mat og ostekake faar opp humoret!

Obama var overalt

Venice beach

Litt baywatch

Vaar precious GPS, uten den hadde vi aldri funnet fram
iTur rundt paa filmsett i universal studios. Her fra filmen Psycho

Wisteria lane fra frustrerte fruer. Noen som kjenner igjen huset?? (Lynette..) hihi:)

Inngangen til Univeral studios,vi visste ike at det var en theme park, men goy var det!

Hollywood

Eldrid bakte deilige snurreboller foer vi sto opp en dag!! kan man faa det bedre?

Santa monica beach

Sveinung gjorde en utmerket jobb bak rattet!


Hei alle sammen!

Da var det endelig litt tid for blogging igjen. de siste dagene har vaert ganske saa hektiske. Vi har tilbrakt nesten en uke i L.A og Las Vegas, og har naa ankommet Jamaica. Turen hit var laaang. Vi floy fra L.A til New York, og da vi skulle fly videre til Jamaica ble flyet vaart 12 timer forsinka!! Vi fikk nesten ikke noe informasjon og men ble sendt i buss til et hotellder vi heldigvis fikk mat og et rom aa slappe av paa. Kl 1 om morran floy vi til Jamaica og flyturen var veldig turbulent. Jeg var livredd! Vi ankomm Montego bay midt paa natta og fikk tatt en taxi til hotellet. der var resepsjnen stengt saa vi maatte sitte aa vent ei 2timer foer resepsjonsdma kom. Imellomtiden ble ville alle foripasserende selge oss altmulig ulovlige ting, og det var noe ubehagelige situasjoner.. Endelig kom resepsjonsdama og vi fikk rom og sov hele dagen. utslitte etter 36 timers reise og bare 5 timerssovn paa to netter..

Da vi annkom L.A ringte vi oppEldrid og tok en taxi til sentrum aa moette henne der. Vi dro aa leide bil, noe som vi provde paa paa egenhaand paa flyplassen men de provde bare aa lure oss saa vi droppa det. Men naar Eldrid tok ordet ble det andre boller, og det bleibil pa oss! Vi fikk heldigvis laane GPS av Eldrid, noe som kom veldig godt med!!! Vi kjorte hjem til Eldrid og Buck i Topanga og slappav der restenav dagen. Det var kjempe koselig aa vaere i et hus igjen, litt lei av hoteller naa.. Vi blei att saa godt i mot av familien O'Driscoll, diska opp med middag og vin. Sporsmaalet 'hva i dere ha' var en gjengganger.

De neste to dagene var kjorte vi rundt i L.A, og saa alle stedene vi har sett paa TV og film; Hollywood, Beverly Hills, Santa monica beach, Venice boardwalk og universal studios. Veldig goy! Men ogsaa veldig amerikansk..

Fredag morgen fikk vi laane bilen av Eldrid og Buck og vitok turen til Las Vegas!! Detvar myetraffikk hele veien (paaske) men det var goy aa vaere paa roadtrip! Vegas var ekstremt og glorete, men goy aa se. vi spilte litt,ode paa fint hotell for billigpenge, saa "the strip og alle de kjente casinoene!

Sondag kveld kom vi tilbake til Topanga og hadde paaskemiddag med dem der foer vi kjorte tilflyplassen. Vi spiste nydelig lam og koste oss stort! Trist aa si farvel, men vi var veldig takknemlige for dette koselige oppholdet!

Da sier vi hade bra og beklager at dette iinnlegget var litt rotete men det var littvanskelig aa fikse paa.. uansett, haaper det har vaert en fin paaske, vi maa innromme at vi fikk litt hjemlengsel i paaskehelga.


Paaskemiddag med familenO'Driscoll:-)

Masse klemmer fra oss to paa tur, bare 5 uker igjen!!!

4 kommentarer:

  1. Hei dere. -For noen opplevelser dere har hatt, fra den ene ytterlighet til den andre! Godt dere kom dere helskinnet gjennom Vegas. He he. Jamaica kan vel by på nye opplevelser og utfordringer, men dere får bare passe på dere selv. Vi hadde en super påskeferie på hytta og "Deng" og "Shou" startet i flaskerennet, men med katastrofalt resultat! Ingen pokal på deg i år, Synnøve. Her hjemme males det over alt, så det er ganske kaotisk om dagen. Tror de blir ferdig i morgen. Det er endelig vår her og hvitveisen har kommet. Deilig! Klem til dere fra mams Ingunn

    SvarSlett
  2. Så er vi også tilbake fra vår påskeferie i Spania. Ikke helt samme tur som dere..., men fint og varmt vær. Nå er det båt puss og dugnad på de nye bryggene i havna ;-) Kun 6 dager til båtutsett!! Men det som blir årets høydepunkt er å ha "lysbilde"aften med dere om turen deres. Veldig glad for at dere fikk hilst på Eldrid og Buck og barna. Gleder meg til å høre mer om oppholdet i LA. Og at dere nå er i Karibien og skal være både på Jamaika og ikke minst så pass lenge på Cuba er ikke mindre enn voldsomt missundelsesverdig!! Håper dere også får oppleve cubanske rytmer ;-) Klem fra synnøvepappa

    SvarSlett
  3. Så flott at dere fikk bo hos Eldrid og Buck! Det virker som om dere har hatt det helt fortreffelig! Artig å se bilder av guttene deres. Ellers så synes jeg de var kjempesnille som lånte dere bilen sin. klem fra mamma Berit

    SvarSlett
  4. heisann
    jeg heter ida marie og vil gjerne komme i kontakt med personen som driver bloggen ryggsekktur.blogspot.com
    vennligst kontakte meg.
    takk
    mvh
    Ida Marie
    fordeler2009@hotmail.com

    SvarSlett