fredag 24. april 2009

Endelig Cuba

Frappe daquiry og live musikk i gamlebyen

Gamle amerikanske biler overalt

Fine trange gater i gamlebyen

Musikk til lunsjen? ja takk!

Sammen igjen! Mye og prate om :)

Endelig Cuba!

Vi landet foerst i Havana og satt og ventet paa de andre paa en cafe. Gleden var stor daa jeg (synnove) saa tre kjente fjes komme mot meg. Jan Inge kom ikke lenge etter og det var ogsaa kjempe koselig, spesielt for Hanne Marit selvfolgelig.

Vi kom oss til rommene vi leier i Havana by der vi bor i en kjempefin bygning med marmor trapper og statue ved inngangen. Familien vi leier hos er utrolig koselig og vi har kjempebra beliggenhet! I gaar vandrer vi rundt i gamlebyen og drakk mojito og daquiry frappe. Vi feiret bursdagen til Jan Inge i gaar med sigarer og rom og spiste en nydelig biff middag i gamlebyen.

Vi koser ossstort og det er lett og sette seg ned paa hver cafe man gaar forbi da det live band spiller paa hvert eneste sted. Hanne Marit er litt sjef siden hun har hvert her foer, men Jan Inge har lest imponerende opp om cuba og er vaar levende guide bok. Det er kjempe deilig og vaere flere og vi stortrives! Cuba hadde oss fra foerste oyeblikk, vi har en bra "feeling". 1 mnd her kommer til aa gaa fort tror jeg..

Fortsettelse folger. Internett er sjeldent og dyrt her men skriver naar vi kan!

3 kommentarer:

  1. Har akkurat sett et dokumentarprogram (til) om Cuba. Denne gangen om da Castro inntok Havana Hilton. For se om det blir tur i februar/mars på meg. Får få en grundig info fra dere når dere kommer hjem. Jeg bare fornemmer hvordan dere må ha det nå. Kos dere Klem fra synnøvepappa

    SvarSlett
  2. Hei. Mormor og Sveinungpappa hilser dere alle. Petter har jo blitt 50 nå og er veldig gammel. He, he. Vi har begynt å glede oss til dere kommer hjem og jeg kan hente dere på Gardermoen. Skulle gjerne vært i Habana men vi trøster oss her hjemme med at huset reiser seg og snart er isolert. Når dere kommer hjem, er det sikkert helt tett på tak og vegger. Nå er klokka 19.55 og jeg er i Oslo. Skal ta meg en sykkeltur før mormor og jeg koser oss med en krimserie eller to på televisjonen.

    SvarSlett
  3. synnove og sveinung28. april 2009 kl. 15:33

    Ja Cuba er absolutt verdt aa ta turen til. Vi har det som plommen i egget for aa si det saann. I dag har vi vaert paa tobakksplantasjer og sigarfabrikk og masse annet goy. Vi har bevegd oss ut av havana til Pinar del Rio, lenger sorvest. Men jeg skal innromme at naa er det bare 3 uker til vi drar hjem saa vi gleder oss en del til det ogsaa. Blir goy aa hvor langt dere har kommet paa huset! Henting paa gardemoen hadde vaert fantastisk deilig=) Vi savner dere!

    SvarSlett