onsdag 11. februar 2009

Koh Phangan


De siste dagene har vi tilbrakt paa den herlige oya Koh Phangan. Vi har faatt oss en koselig bungalow med en utrolig utsikt over en nydelig strand. Vi bor utenfor sentrum igjen.. Men nabolaget vaart er kjempe koselig!

Den foerste dagen her fikk vi overaskelses besok av Ruvi og Adam som hadde kommet hit en dag foer oss. De hadde leid seg en moped og kom tutene opp i oppkjorselen vaar. Vi fikk leid oss en moped og vi har cruisa rundt paa oya med den i noen dager naa. Denne oya er mye roligere enn Koh Samui, mindre turister og mer laidback. Vel, det skal sies at i gaar var det Full Moon Party, og det var mange tusen mennesker samlet paa en strand. Koh Phangan er verdenskjent for denne festen, og vi har ikke hoert om annet siden vi kom hit. I gar var den store kvelden og goy var det! Masse folk, Selvlysende bodypaint, ildshow, brennende hoppetau, fulle turister som prover a hoppe i det.. Men etter en stund blei det litt mye. Mye dop, fulle folk kollapset overalt, bare trance musikk og folk som gjorde ganske private ting i offentlighet..! Men alt i alt verdt aa faa med seg. Det var ubeskrivelig vakkert da mange tente lanterner og vi kunne se de roede "lampene" sveve hoyt opp i lufta over folkemassen!

Ellers har vi verdt paa baat tur. Der var i en marinepark, snorklet, padlet i kajakk og saa en kjempe vakker lagune innremmet av hoye kalksteinfjell midt paa havet. Vannet i lagunen var smaragd gronnt og helt utrolig vakkert. Ellers har vi moppa rundt paa oya, snorklet og hengt med de australske. De drar i morra, det blir litt trist. Vi har jo hengt med de hver dag siden vi kom.

I gaar blke vi stoppet av politiet naar vi kjorte moped. De sjekket alle tingene vaare foer vi fikk kjore videre, med et ganske strengt blikk. det var litt skummelt. Vi gjor jo ingenting ulovelig, men man blir litt paranoid. Vi har naa to dager igjen paa Koh Phangan men vi vurderer aa bli lenger. Toget vaart tilbake til Bangkok gaar ikke for 16 Februar. Kjempe goy aa lese komentarer og saann folkens! Kjenner det litt i magen da. 4 mnd er jo en stund! Men vi koser oss veldig, backpacking er en livstil vi kan bli vant til:)

Snorkling !

1 kommentar:

  1. Ååå, jeg får så sinnsykt lyst på sommer!!Her er det så kaldt at pyromane folk må gå rundt å tenne på hele nabolaget vårt!:P (Det er faktisk sant, det brant på 6 steder i Tønsberg natt til i går):S Da måtte jeg sjekke røykvarslerne våre for å si det sånn! Kjempefint at dere er så flinke til å oppdatere her, det er morro å lese:) Håper jeg får pratet med dere på Skype snart:) Klem fra Tuva

    SvarSlett