fredag 1. mai 2009

Konsert paa beromte La Bodeguita del medio

Litt av 1 . Mai paraden


Tegning paa kafee ettet kunstmuseeum



nydelig strand utenfor Pinar del rio, men veien dit var lang


Hallo!
En liten oppdatering fra Cuba. Vi er naa kommet til en liten nydelig by som heter Trinidad. Den ligger paa sorkysten, en 5-6 timers busstur fra Havana. Vi har tre-fire dager her for vi drar videre til Santiago de Cuba, med kanskje noen andre stopp underveis.
Vi har vaert lenge i Havana og det er goy og se noe annet ogsaa! Vi har vaert i Pinar del Rio (sorost for Havana) der vi saa tobakksplantasjer, sigarfabrikker, grotter og tok en litt misslykket tur til stranda. Naar man er 6 personer er det nemlig litt vanskelig aa ta besluttninger noen ganger, saa en dag bestemte vi oss litt seint for aa ta taxi ut til stranda. Da var det for det foerste litt vanskelig aa faa tak i taxi men til slutt fikk vi tak i to stk. Problemet var at den ene bilen var jo slettes ikke en taxi. Den kjorte i 30 km i timen max saa veien dit ble dobbelt saa lang (2 timer). I tillegg ble vi stoppet av politiet underveis og han ene sjofoeren fikk litt forklaringsproblemer siden han ikke var en taxi sjofoer men lege.. Det endte med at vi sto i en time aa ventet paa at politiet skulle sleppe oss videre (laaaangt tue paa landet) og i tillegg hadde bilen punktert. Den andre taxien som faktisk var en taxi (som jeg og sveinung og mona satt i) ble ikke stoppet av politiet, men sjofoeren vaar var fortsatt redd saa han gjemte bilen bak noen busker ca 100 meter bortenfor der vi satt og provde aa se hva som skjedde med de andre. Da vi endelig kom oss til stranda var klokka nesten 16, saa det ble ikke lange tiden der.. Men vi fikk jo en opplevelse..
I Havana har vi vaert pa kunstmuseum som inspirerte til en tegnekonkurranse som fortsatt foregaar (mellom mona, sveinung og jan inge). Ellers har vi vaert paa revolusjonsmuseet, sett 1. mai paraden (MYE folk), hengt paa malacongen til langt paa natt, vart paa uendelig mange kafeer og sett paa livet.
I gaar var vi en vellykket tur paa paa stranda og grilla oss!
Naa er internett tiden vaar ute, prover aa laste opp flere bilder snart (pcén er fra 90 tallet). Mobilen til Sveinung har doedd saa naa er vi uten mobil ogsaa.. Bare 2 uker til vi drar hjemover naa, vi gleder oss til det!! masse klemmer!





2 kommentarer:

  1. ja på cuba må man ha god tid når man skal noe, o det blir ikke alltid sånn man har tenkt, men det kan bli mye rart også. glder oss til å møte dere igjen alle sammen, nyt de siste ukene!Inger Liljan

    SvarSlett
  2. Morsomt å lese om dere, her det regner og meldt stiv kuling. Men yr.no melder gradvis bedre vær til dere kommer... tror jeg ;-) Gleder meg til en helaften med bilde rog fortellinger fra Cuba og resten av kloden! At dere er litt redusert online, kan være en brikke i en totalopplevelse ;-) Klem fra synnøvepappa

    SvarSlett