fredag 8. mai 2009

Guardalavaca og all inclusive

Tobakksplantasjer i Pinar del Rio



Synnove, Frida og Mona paa malacongen i Havana

Oss i parken under festivalen


Sveinung og Jan Inge spiller bordtennis, en av mange faciliteter her pa hotellet.. Bortsett fra at man maa jobbe litt for aa faa tak i rekkerter o.l. Dete r nemlig et "entertainment crew" her, me ingen vet hvor de er.. De er alltid paa pause!



Hei hei

Naa som vi begge er uten mobil prover vi aa blogge litt i steden, men som sagt er det ganske daarlig med internett her. Men vi prover:)

Vi er naa paa et strandsted paa nord-ost-kysten som heter Guardalavaca og har utrolig nok tatt inn paa et all-innclusive hotell!! Vi er litt flaue over dette, men vi trengte en liten strandferie og en natt her kosta akkurat et dagsbudsjett. Maten og drikke er jo innkludert saa vi sparer faktisk penger paa det, siden vi gaar over dagsbudsjette hver dag hehe.

Vi proever aa kose oss, men vi foeler at vi ikke hoerer helt hjemme her da. Fram til naa har vi bare bodd hjemme hos familier, noe som er veldig koselig. Men ettersom det er litt vanskelig aa finne et bra sted og spise og sann noen ganger var det ganske deilig og bare kunne kose oss litt her. Men 3 dager holder. Det foeles jo litt feil og sitte aa frotse i god mat paa "luxushotell" som de fleste kubanere ikke har muligheten til aa faa tak i. Men vi har faatt litt farge paa skrottene, sovet i deilige store senger og spist god mat, og vi trengte det! Heldigvis er vi paa en liten utflukt til stranden, imotsetning til de fleste her paa hotellet som bor her i to uker, tar en utflukt til byen en ettermiddag og tror de har sett cuba. I morra skal vi tilbake til ekte Cuba igjen.

Ellers har vi vaert i Holguin i to dager foer vi tok turen til stranda. Det var en veldig koselig liten by, og masse mennesker! Vi bompa nemlig borti en musikkfestival der og fikk med oss de to siste dagene av den. Byen hadde masse parker der alle samles om kvelden til musikk og dans. Vi slang oss med!

Ellers har vi blitt sjekket for svineinfluensa her om dagen, da en sykepleier banket paa doera for aa ta tempen paa oss! Alle turister paa cuba blir visst sjekket. Vi er ikke saerlig bekymra egentlig, men mange resier gjennom mexico for aa komme hit. Det er umulig aa ikke spise svin her, for det er stort sett det som staar pa menyen.


Neste stopp er Santiago de Cuba, som ligger helt oest paa cuba. Vi har hoert mye bra om denne byen og gleder oss veldig. Dette blir nok siste stopp for meg og Sveinung foer vi drar tilbake til Havana 18 mai foer vi resier hjem til Norge. Det naermer seg slutten naa og vi snakker hver dag om alt vi skal gjoere naar vi kommer hjem. Og spise! Vi er litt lei av toerre kjottbiter og ris. Vi vil ha saus!

-Synnove

PS: Ble nopen faa diverse bilder fra de siste ukene, endelig gikk det aa laste opp bilder! men det tar laang tid:)

3 kommentarer:

  1. OK, Synnøve og Sveinung, skal lage masse saus til dere kommer hjem ;-) Skal bli godt å se dere igjen! Men nyt de siste dagene! Klem fra Synnøvepappa

    SvarSlett
  2. He, - jeg var og kikket litt ekstra på Cuba-kartet her en dag. Moro å se beliggenheten til stedene dere reiser til. Lurte først på hvorfor dere skulle til Holguin, men nå skjønte jeg det. Sikkert masse god stemning... og fine opplevelser. Jeg er nesten litt imponert over at dere fremdeles har penger igjen... Klem fra mamma Berit

    SvarSlett
  3. Kristoffer og lina19. mai 2009 kl. 02:44

    Hallo hallo! regner med at dere enten snart skal sette dere på flyet, eller at dere allerede har tatt av! Det blir hyggelig å prate med dere igjen, og høre om alle opplevelsene. vi har jo fulgt med på bloggen deres hele veien... tenker dere trenger noen dager eller uker for å få inntrykkene litt på avstand, men ring meg når dere kommer hjem da sveinung! siden mobilen din er fucked! klemm;)

    SvarSlett