tirsdag 19. mai 2009

Santiago de Cuba og Den lange veien hjem

Den siste uka har vi tilbrakt i Santiago de Cuba. Vi hadde hort veldig mye fint om denne byen og gledet oss veldig. Vi maa innromme at det var litt skuffende aa komme dit. Vi hadde hort at dette var Cubas kulturelle hovedstad og vi forventet oss kanskje litt mye..

Familien vi bodde hos var kjempe koselig og hadde verdens kuleste hund med kjempe underbitt! Mora i familien var sjefen i huset, ganske bestemt kul dame. Hun lagde nydelig mat til oss hver dag etter vaare onsker. baade potetmos og spagetti bolognese var poulaere hos oss sombare har spist ris og kylling en stund..
I santiago var vi paa rom museum, kirkegaarden og en del andre ting. Men det var en del ting vi ikke "rakk" og gjore. Vi har nemlig begynt aa merke at vi er i begynnelsen av regntiden her, og det poeser ned. Naar det regner her, regner det virkelig mye!! Vi har derfor spilt en del kort.. Vi blei noen dager ekstra i Santiago enn vi hadde tenkt bla fordi en dame lurte oss aa sa at bussen til Havana var full. (den var den ikke fikk vi vite i ettertid..) Men saann er det, Cuba time..!

Vi kom tilbake til Havna i dag etter 16 timer paa buss og det foelesbra. vi har ale savnet Havana, det er en helt spesiell stemning her. Vi skulle onske vi hadde noen dager til her men i morra tidlig (onsdag) begynner vi paa den lange reisen hjemover mot Norge. Det er veldig rart, 4 mnd har gaatt fort og sakte paa samme tid. Vi gleder oss veldig til aa komme hjem, men det foeles litt rart. Turen vaar hjemover erlang. i maa innom Costa Rica, El Salvador, NY og Sverige. Billigste maaten paa ekte backpackere he he. Fredag morgen annkommer vi Gardermoen, etter 2 dogn med reise! SEES SNART

1 kommentar:

  1. Det skal bli godt og interessant å se dere igjen, og høre fra hele turen. Nok en stund til neste gang dere får anledning til slikt prosjekt.. Reis safe. Klem synnøvepappa

    SvarSlett