torsdag 12. februar 2009

Late dager

Her er bildene fra dette innlegget, litt forsinket :)
Solnedgang fra verandaen vaar!


Sveinung som spiller (taper) i 4 paa rad mot hotellsjefen Olan som er en knakendes fin kar!

Hengekoya vi har kjopt aa hengt paa verandaen, deilig!!

Mannen til resepsjonsdama er fisker og kommer med fersk fisk hver dag.
Fisken til venstre, kongemakrell, sto paa menyen og var knallgod!
En typisk bensinstasjon paa Koh Phangan

Vi er naa alene etter at de australske dro! Etter full moon party var over har aslle turistene dratt fra oya her, og vi maa innromme at det er ganske deilig! Vi har faatt en ny og bedre bungalow (paa samme hotel) og for en billigere penge! Vi har faatt hengt opp hengekoye paa verandaen vaar, som forresten ogsa har utsikt til stranda og solnedgnagen! Storfornoyde rett og slett!

I gaar var vi i sentrum (Thongsala) og provde aa bli kvitt et kite board som adam og sveinung fant paa stranda paa koh samui en natt! Adam hadde drassa det med seg helt hit og de gav det til oss for de dro. Vi fant et kite-board butikk som en rusten gammel franskmann dreiv. Vi var litt nervoese for at de skulle tro at vi hadde stjelt det eller noe, men han bare sa at det var snilt gjort og at han trodde han visste hvem det tilhorte til. Vi fikk 500 THB i belonning, som egentlig er inbgenting, men det blei jo til en gratis middag paa oss den kvelden!

Etter a ha pustet lettet ut etter kite board greia dro vi inn til sentrum av Thongsala og der bumpa vi borti en festival. Det visste seg at det var i forbinnelse med full maanen og festivalen skal vare en uke. De kaller den Singha festival ( lokal ool'et). Vi drakk litt singha, horte paa lokale band og koste oss.

I dag har vi ingen som helst planer og det er kjempe deilig. De som jobber her paa hotellet blir bare bedre og bedre, har noen fine samtaler her. I tilegg husker de navnet vaares ( som ikke er saa enkelt med vaare uber norske navn) kjoerer oss rundt for en billig penge hvis vi ternger, og har til og med laert seg noen norske gloser. Det er artig! Vi lurer paa om vi skal vaere med ut aa fiske i morra, de kommer hver dag med fersk fisk:) I dag skal vi preove aa faa litt sol, ha rikke orka og vaert noe saerlig paa stranda enda, varmt!!

Bilder kommer senerer, har ikke med kamera i farta! Haaper alt er bra der hjemme, hoerer rykter om at det er kaldt:-)

4 kommentarer:

  1. Kaldt! Men flott!! Og så varmer vi oss så best vi kan med filmpremiere og bursdagsfest i helgen (Willy 60 år). Noe må vi jo finne på til dere er hjemme igjen og kan varme oss med fortellingen om den store verdensreisen ;-)
    Kos ra pappa Brandt

    SvarSlett
  2. Hoeres bra ut! Du faar hilse aa gratulere:) Vi begynner nesten aa kjede oss litt her, og gleder oss til neste stopp som er Hanoi i Vietnam. Forste storbystoppet. Sitter aa ser paa hoteller naa.. klem fra synnove

    SvarSlett
  3. Pontus, Pim, Lilly, Alekto og Misty hilser til dere begge. Nå kommer Marianne, Hanne og Merethe, så nå må Petter servere litt god mat og drikke.
    Cherio Miss Sophie.

    SvarSlett
  4. Nå drar vi på hytta i Numedal.

    Hilsen Ingunn og Petter

    SvarSlett