lørdag 7. februar 2009

Mer fra Koh Samui

Hei!

Her kommer et lite innlegg om en tur vi var paa rundt Koh Samui. Adam og Ruvy inviterte oss med paa turen som bare kostet 50kr per person. Vi blei hentet klokka 9 om morgenen saa vi kom endelig litt inn i dognrytmen. Vi blei tatt med til et tempelomraade med flere store Buddha statuer, til en stor gull-Buddha (bilde) paa toppen av et fjell med kjempefin utsikt.
Vi fikk se hvordan apene henter kokosnotter og til slutt ble vi tatt med til et stort fossefall hvor vi kunne bade. Det viste seg aa vaere litt av en tur opp til badestedet. De sa det skulle ta 20 minutter, men vi gikk og vi gikk, men kom aldri fram. En thailands fyr viste oss veien, og han blei ikke sliten i det hele tatt, mens vi svettet og sleit oss oppover de bratte stiene. Mange stedere var saa bratte at vi matte bruke tau for aa komme oss opp. Men det var saa abosolutt verdt det! Vi kom opp aa badet i en liten kulp(bildet) med deilig kaldt vann. Der maette vi et nytt par, ogsaa fra australia som blei med oss resten av kvelden.

I dag har vi endelig fatt vaert litt paa stranda og vi har tatt Thai massasje. Det var utrolig deilig etter 3 netter i en steinhard seng! I morgen drar vi videre til Koh Phanang og vi er veldig spente paa hvordan oya er, ettersom vi har hoert mye fint om den! Adam og Ruvy dro dit i dag, saa vi skal moete dem der i morgen. Det er der vi ogsaa skal paa full moon party og det gleder vi oss til!

Naa skal vi ut aa spise middag med de vi moette i fossen! C ya!







4 kommentarer:

  1. Hei!
    Artig å følge bloggen deres! Hørte at dere møtte Erik på Værnes. Han er nok litt misunnelig, reisegal som han er. Men dere får sikkert en kjemefin tur! Vi skal følge med dere. Dere skal vel innom Khao San Road i Bangkok? Det er jo typisk backpacker-gate som dere sikkert vet, med masse liv og billige bosteder. Vi var innom der da vi var i Thailand. God tur videre! Take care! Hilsen Erik og Mary-Ann

    SvarSlett
  2. synnis og Svennis. Fy faen, ta dere ei jævla bolle.

    Trondheim er kaldere enn en fryseboks og musa ser ut som ei jævla byggeplass.

    Vi savner dere, og har overhodet ingen glede ved å se på bildene. herregud.

    fytti.

    Greit om henny og jeg møter dere om et par timer? vi stenger sjappa og drar umiddelbart.
    Hilsen Henny og Lars

    SvarSlett
  3. hei Synnøve og Sveinubg. Innrømmer at jeg er misundelig. Men så flott for dere denne turen. Her er det blitt voldsomt mye snø, og vi har vært på ski. Veldig kontrastfylt å da slå opp på bloggen deres!! Nå er vi på nett for å se etter rimelig tur til varmere strøk til påske eller noe.. Hilser fra Silje og Simone. Klem pappa

    SvarSlett
  4. Hei! hòres ut som om dere har det kjempebra, og kult aa fòlge med paa hva dere driver med og for vi blir liksom i vaar egen lille boble her nede synes jeg, litt langt fra resten av verden. gleder meg til vi ses paa Cuba!
    nuss Frida

    SvarSlett