onsdag 11. februar 2009

Mer bilder fra Koh Phangan

Bilde1: Fisk vi saa naar vi snorklet!


Bilde 2: Solnedgang paa stranda rett ved vaar bungalow



Bilde3: Sveinung er nesten for lang for massasje senga!!


Bilde4: Vi koser oss i restaurangen ved "hotellet" vaart


Bilde5: Sveinung har sola i sin haand





5 kommentarer:

  1. Hei dere!
    Godt å høre livstegn igjen. Høres ut som dere har det som plommen i egget og at dette må være en fantastisk opplevelse! Her er det fortsatt mye snø og ned i minus 10-12 om natta, men vakker vintersol i dag og da stiger jo tempen. Dere får nyte varmen. Jeg skal straks på tur med 5 hunder og Misty har endelig fått løpetid, så dere vet det er et lite stunt! Pontus er amorøs så det holder. Heldigvis skal Tuva hjelpe meg litt i dag. Det kan bli i overkant, selv for meg. He he. Kunne godt tenkt meg en slik paraplydrink på strandtol etter dagens gjøremål. Stor klem fra mamma Ingunn. Take care!

    SvarSlett
  2. Hei. Så moro med blogg. Måtte bare inn og snike litt. Reiser til Koh Samui 20. mars, noe dere anbefaler å se `?? God tur videre . Hvor lenge skal dere være på farten ?

    SvarSlett
  3. Hei christina! Koh Samui er en fin oy, men veldig turist!
    Vi ambefaler aa ta en saan oya rundt tur. Det faar man ganbske billig ogsaa. Rundt 350 bath for en halvdags tur (70 kr ca) Prov aa faa bosted ved chaweng beach, det er mest sentralt. Ogsaa er det lissom der det skjer. Vi bodde litt utenfor og det blir fort dyrt med taxi! Ellers kan dere ogsaa ta dagsturer med baat til koh tao eller marine parken, det er masse aa velge mellom, men husk aa sjekk litt rundt med priser og sann. Noen selskaper er veldig dyre!


    Vi er paa farten i 4 mnd og har akkuratt begynt eventyret:) kos deg og god tur!

    SvarSlett
  4. Ja da! Dette er noe å tine seg på, når det er 21 minus til morgen i dag!! Men samme sola! Får finne frem skia og leke de er vannski på et blåere og varmere hav. Ringte akkurat med Martin og Gro, og det viser seg at de er i Thailand nå de og. Blir til 20. eller 21. Men hvor!??!
    Kos dere! Klem pappa Brandt

    SvarSlett
  5. Et idoform for alle penga, dere kommer til aa bli syke det er bare et spoersmaal om tid. Ikke for aa skremme dere altsaa bare for aa advare:) Morro med blogg og saa flinke dere er til aa oppdatere, vi prover ogsaa saa godt vi kan, men faller litt ut noen ganger er vanskelig aa faa med alt. her i Salvador skulle dere saa absolutt vaer jeg vet dere hadde stortrives, det gjoer ihvertfall vi. Vi tar sambakurs og prover og riste paa rumpa som de innfoedte, men det ser liskom ikke like bra ut. Bevegelsene har kanskje forbedret seg noe innen vi kommer til Cuba haaper jeg! Vi gleder oss masse til aa moete dere om noen maaneder, imens faar dere leve livet fult ut:)

    SvarSlett