mandag 23. februar 2009

Bilder fra Vietnam

Det vietnamesiske flagget blafrer overalt. Det roede er symbolsk for alt blodet som har gaatt tapt under kriger.

Rismarker overalt

To vietnamesiske ungdommer:)

Vi er millionerer her! Vi fikk 2,5 mill dong i 50.000 lapper!

Ho Chi Mihn (uncle Ho) hylles overalt. Her er en statue av han paa Ho Chi Mihn museet. Der hadde de utstilt alt mulig rart, alt han hadde tatt paa omtrent..

Det er fullt av fruktselgere i gata. VI blei lurt til aa baere kurvene og ta bilder mot at vi kjopte frukt for altfor mye penger:p

Her er et glass med "Snake Wine". Eller "slange og diverse andre dyr i sprit". Sveinung smakte paa det og kan anbefale det paa det sterkeste sammen med morkt kjott eller ost.
Her er en fiskelandsby som bestaar av flytende hus. Her bor det mennesker hele aret igjennom.
Francis, Hoang, Sveinung og Synnove paa pub paa Cat Ba island. Vi matte opp klokka sju dagen etter og baatturen paa 4 timer blei litt for lang for noen:p
Og til slutt en liten video fra "jungelen"

Hvis det funker..!

6 kommentarer:

  1. Hehe, vi kjenner oss igjen! Gøy å se at vi har så mye av de samme bildene;) Slangevinen var bra, ikke sant? bra for potensen sveinung! Er også spente på om sveinung har fått sansen for ananas...
    Klemmer fra oss

    SvarSlett
  2. Videoen funker, og utrolig hvor stor og liten kloden er og er blitt, når jeg ved et tastetrykk kan se levende bilder og høre dere i jungelen!! Meget bra!! Og flott med alle bildene. Nyter det!! Fikk du/dere ordnet det dere trengte i går på nett? Forsiktig med slangevinen!! ;-) Klem pappa

    SvarSlett
  3. Saa bra at videoen funker! Tok ganske lang tid aa laste opp hehe. Vi fikk ordnet det vi trengte saa naa er det en pakke paa vei hjem mot norge, framme om noen maaneder.. Haaper vi! hehe.

    Sveinung har ikke faatt noe sans for ananas enda nei hehe, tror det skal mye til:) Goy at dere folger med, blir saa glad naar det kommer en ny kommentar:) Vi er naa kommet oss til Laos i dag. Og her er det VARMT!!! Kom fram til Vientiene sent i kveld, saa naa har vi akkurat vaert ute aa spist:)

    SvarSlett
  4. Flott med jungelvideo på lørdagskvelden. Petter her. Sveinungs pappa altså. Skjønner at dere får opplevelser for livet og det er flott. jeg skal jobber 2 uker i Steinkjer fra i morgen, søndag. Hilser til Skofo når jeg kjører forbi. Skal vi skype litt snart?
    Take care og pass godt på hverandre. Vi savner dere begge. Pappa

    SvarSlett
  5. Det er kjempemoro å følge turen deres! Flotte bilder og video, - jeg føler nesten at jeg er med selv...
    Her hjemme er det haugvis med snø. Jeg skal ut å grave fram kjellervinduet til det "gamle rommet ditt" synnøve. Det har rast fra taket og hybelboeren er helt nedsnødd. Jeg trøster meg med at det er 1.mars nå, så det må snart begynne å tine dette her!
    Silje hadde en hel gjeng her i går på "pizza og film". Hun har vært syk hele uka, men er bra nå. Må forresten fortelle noe artig. 10.klassene i sandefjord har hatt et filmprosjekt der de beste filmene skulle bli vist på Hjertnes. Filmen til siljes gruppe ble vist og vant for "beste humor". De fikk gratis kinobillett og var veldig stolte.
    klem fra mamma

    SvarSlett
  6. Nå har mormor Bodhild også sett videoklippene.
    Skal hilse så mye til dere begge og hun gleder seg til dere er hjemme igjen.

    SvarSlett